Fakültemiz 2. Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine!

18-05-2021 - 22-05-2021
Fakültemiz 2. Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine!

2. Sınıf 5. Kurul (Hastalıkların temelleri ve tanı yöntemleri) Ara Sınavı 20 Mayıs 2021 Saat: 10.30'da MS Teams üzerinden icra edilecektir.
2. Sınıf 5. Kurul Ara Sınavı için hazırlanan Çevrimiçi (Online) Sınav bağlantısı; 20 Mayıs 2021 tarihinde saat 10.15'te, GTF 2020-2021 2. Sınıf Ekibine (Bu ekibe -sınav için ayrı bir ekip oluşturulmayacaktır-) gönderilecektir. Sınav bağlantısı saat 10.30'da aktif hale gelecektir.
2. Sınıf 5. Kurul Kurul Başarı Notuna ara sınav %40, kurul sonu sınavı %60 oranında katkı sağlayacaktır.

Sınav sonuçları değerlendirilirken yanlış cevaplar değerlendirmeye alınmayacaktır.

Belirtilen sürede sınavın tamamlanıp (GÖNDER düğmesi ile) gönderilmesi gerekmektedir. Süresi içerisinde GÖNDER düğmesine basılmaması halinde cevaplar sisteme ulaşmaz ve sınava girilmemiş olarak görünür.

GÖNDER DÜĞMESİNE BASILMASI SINAVIN BİTTİĞİ ANLAMINI TAŞIMAKTADIR. Sınavlarda soruların boş bırakılmasında teknik bir engel yoktur ve boş soru kontrolü yapmak vb. amaçla GÖNDER düğmesine basılması halinde sınav o haliyle sonuçlanmış olacaktır.

Gülhane Tıp Fakültesi Eğitim-Öğretim Koordinasyon Kurulu’nun almış olduğu karar gereğince, sınav sonuç listesinde başka bir ismin çıkması halinde sınav sonucu geçersiz sayılacak ve sınava mazeretsiz olarak girilmemiş işlemi yapılacaktır.

Sınavlara mutlaka sizin SBÜ eposta adresinize gelen linki kullanarak, kendi kullanıcı adınızla bağlanın ve mümkün olduğunca kendi bilgisayarınızla girin. Daha önce bir başka arkadaşınız tarafından kullanılmış olan bir bilgisayar ile sınava girmek zorunda kalırsanız önce çıkış yapıp (log off) ardından tekrar giriş yapmanız uygun olacaktır.

Sınavlarla ilgili olarak yapılacak duyuru ve yayınlanacak talimat metinlerini dikkatle okumaya özen gösteriniz.

Bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.

Gülhane Tıp Fakültesi Dekanlığı