Üçüncü Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine (Sınav Duyurusu)

03-05-2021 - 08-05-2021

Gülhane Tıp Fakültesi

3. Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine

4. Kurul Sonu Sınavı Duyurusu

3. Sınıf 4. Kurul Hareket, Sinir ve Duyu Sistemleri Hastalıkları Kurul Sonu Sınavı 07 Mayıs 2021 tarihinde 2 (iki) oturum olarak uygulanacaktır.

1. Oturum (Pratik sınav) 07 Mayıs 2021 tarihinde saat 11:00’da,

2. Oturum (Teorik sınav) 07 Mayıs 2021 tarihinde saat 15:00’da uygulanacaktır.

3. Sınıf 4 Kurul Kurul Sonu Sınavı 1. oturum için hazırlanan Çevrimiçi Online Sınav bağlantısı; 10.45'te GTF 2020-2021 3. Sınıf Ekibine (Bu ekibe, - sınav için yeni ekip kurulmayacaktır) atılacaktır. Sınav bağlantısı saat 11.00'da aktif hale gelecektir.

3. Sınıf 4 Kurul Kurul Sonu Sınavı 2. oturum için hazırlanan Çevrimiçi Online Sınav bağlantısı; 14.45'te GTF 2020-2021 3. Sınıf Ekibine (Bu ekibe, - sınav için yeni ekip kurulmayacaktır) atılacaktır. Sınav bağlantısı saat 15.00'da aktif hale gelecektir.

Belirtilen sürede sınavın tamamlanıp (GÖNDER düğmesi ile) gönderilmesi gerekmektedir. Süresi içerisinde GÖNDER düğmesine basılmaması halinde cevaplar sisteme ulaşmaz ve sınava girilmemiş olarak görünür.

GÖNDER DÜĞMESİNE BASILMASI SINAVIN BİTTİĞİ ANLAMINI TAŞIMAKTADIR. Sınavlarda soruların boş bırakılmasında teknik bir engel yoktur ve boş soru kontrolü yapmak vb. amaçla GÖNDER düğmesine basılması halinde sınav o haliyle sonuçlanmış olacaktır.

Gülhane Tıp Fakültesi Eğitim-Öğretim Koordinasyon Kurulu’nun almış olduğu karar gereğince, sınav sonuç listesinde başka bir ismin çıkması halinde sınav sonucu geçersiz sayılacak ve sınava mazeretsiz olarak girilmemiş işlemi yapılacaktır. Sınavlara mutlaka sizin SBÜ eposta adresinize gelen linki kullanarak, kendi kullanıcı adınızla bağlanın ve mümkün olduğunca kendi bilgisayarınızla girin. Daha önce bir başka arkadaşınız tarafından kullanılmış olan bir bilgisayar ile sınava girmek zorunda kalırsanız önce çıkış yapıp (log off) ardından tekrar kendi kullanıcı adınızla giriş yapmanız uygun olacaktır.

Sınavlarla ilgili olarak yapılacak duyuru ve yayınlanacak talimat metinlerini dikkatle okumaya özen gösteriniz.

Bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.

Gülhane Tıp Fakültesi Dekanlığı