2020-2021 Gülhane Tıp Fakültesi 3. Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine!..

04-11-2020
3.Sınıf 1 Kurul HEMATOPOETİKVE LENFATİK SİSTEM HASTALIKLARI Kurul Sonu Sınavı 06 Kasım 2020 tarihinde uygulanacaktır. Teorik sınav (Test+Klasik) saat 10.00’da Pratik sınav ise saat 14.00’dauygulanacaktır. 3.Sınıf 1 Kurul Kurul Sonu Teorik Sınavı için hazırlanan Çevrimiçi Online Sınav bağlantısı; 09.45de 3. Sınıf 1 Kurul Ekibine atılacaktır. Sınav bağlantısı saat 10.00'da açılacaktır. 3.Sınıf 1 Kurul Kurul Sonu Pratik sınavı ise saat13.45’de 3. Sınıf 1 Kurul Ekibine atılacaktır. Sınav bağlantısı saat14.00'da açılacaktır. Sınavlarda boş bırakılabilmektedir. Boşları kontrol etmek için GÖNDER düğmesine BASMAYINIZ. GÖNDER DÜĞMESİ SINAVIN BİTTİĞİ ANLAMINI TAŞIMAKTADIR. SINAVINIZ BİTTİĞİNDE GÖNDER DÜĞMESİNE BASINIZ. SINAVINIZ BİTMEDEN GÖNDER DÜĞMESİNE BASARSANIZ SINAVINIZ EKSİK OLARAK TARAFIMIZA ULAŞIR VE BU HALİYLE DEĞERLENDİRİLİR. Çevrimiçi (online) sınavlarda; Daha önce başka bir hesaptan giriş yapılmış (login) bir bilgisayarın çıkış yapılmadan (logout) kullanılması halinde, sınav sonucu en son bağlanan kullanıcının hesabına kaydedilecektir. Bu nedenle, sınav sonuçlarının doğru kaydedilebilmesi için, her öğrencimizin; 1. Sınava başlamadan önce kendi kişisel hesabı ile sisteme giriş yapması, 2. Çevrimiçi sınavlara mümkün olduğunca kendi bilgisayarı ile girmesi, 3. Başkasının bilgisayarını kullanacak ise sınava başlamadan önce mutlaka eski hesaptan çıkış yapıp, daha sonra kendi hesabından giriş yapması çok önemlidir. Yanlış kullanıcı hesabı üzerinden yapılan sınavların sonuçlarında düzeltme yapılmayacaktır. Tüm öğrencilerimizin bu hususa çok dikkat etmeleri önemle rica olunur. Belirtilen sürede sınavın tamamlanıp (GÖNDER düğmesi ile) gönderilmesi gerekmektedir. Süresi içerisinde GÖNDER düğmesine basmadığınız takdirde cevaplarınız tarafımıza ulaşmaz ve sınava girmemiş olarak görünürsünüz. Bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.