Birinci Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine (Sınav Duyurusu)

03-05-2021 - 08-05-2021

Gülhane Tıp Fakültesi

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı

1. Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine

1. Sınıf 3. Kurul (Hareket Sistemi) Kurul Sonu Sınavı 06-07 Mayıs 2021 tarihlerinde 2 (iki) oturumda uygulanacaktır.

1. Oturum (Pratik) 06 Mayıs 2021 tarihinde saat 10:00’da,

2. Oturum (Teorik) 07 Mayıs 2021 tarihinde saat 10:00’da uygulanacaktır.

1. oturum (Pratik) için hazırlanan Çevrimiçi Online Sınav bağlantısı 06 Mayıs 2021 saat 09:45’de MS Teams üzerinden GTF 2020-2021 1. Sınıf Ekibine (Bu ekibe, -sınav için yeni ekip kurulmayacaktır-) gönderilecek, Sınav bağlantısı saat 10:00'da aktif hale gelecektir.

2. oturum (Teorik) için hazırlanan Çevrimiçi Online Sınav bağlantısı 07 Mayıs 2021 saat 09:45’de MS Teams üzerinden GTF 2020-2021 1. Sınıf Ekibine (Bu ekibe, -sınav için yeni ekip kurulmayacaktır-) gönderilecek, Sınav bağlantısı saat 10:00'da aktif hale gelecektir.

1. Oturum (Pratik) kurul sonu başarı notunun %40'ı, 2. Oturum (Teorik) ise kurul sonu başarı notunun %60'ını kapsamaktadır.

Belirtilen sürede sınavın tamamlanıp (GÖNDER düğmesi ile) gönderilmesi gerekmektedir. Süresi içerisinde GÖNDER düğmesine basılmaması halinde cevaplar sisteme ulaşmaz ve sınava girilmemiş olarak görünür.

GÖNDER DÜĞMESİNE BASILMASI SINAVIN BİTTİĞİ ANLAMINI TAŞIMAKTADIR. Sınavlarda soruların boş bırakılmasında teknik bir engel yoktur ve boş soru kontrolü yapmak vb. amaçla GÖNDER düğmesine basılması halinde sınav o haliyle sonuçlanmış olacaktır.

Gülhane Tıp Fakültesi Eğitim-Öğretim Koordinasyon Kurulu’nun almış olduğu karar gereğince, sınav sonuç listesinde başka bir ismin çıkması halinde sınav sonucu geçersiz sayılacak ve sınava mazeretsiz olarak girilmemiş işlemi yapılacaktır.

Sınavlara mutlaka MS Teamse gelen linki kullanarak, sbu uzantılı kendi kullanıcı adınız ve şifrenizle bağlanın ve mümkün olduğunca kendi bilgisayarınızla girin. Daha önce bir başka arkadaşınız tarafından kullanılmış olan bir bilgisayar ile sınava girmek zorunda kalırsanız önce çıkış yapıp (log off) ardından sbu uzantılı kendi kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapmanız uygun olacaktır.

Sınavlarla ilgili olarak yapılacak duyuru ve yayınlanacak talimat metinlerini dikkatle okumaya özen gösteriniz.

Bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.

Gülhane Tıp Fakültesi Dekanlığı