Gülhane Külliyesi Dumansız Üniversite Uygulaması Kurum Yetkilisi Bilgilendirme Toplantısı!..

Üniversitemiz Gülhane Külliyesi Dumansız Üniversite Uygulaması Kurum Yetkilisi Bilgilendirme Toplantısı Genel Sekreterimiz Dr. Öner GÜNER'in konuya dair konuşmaları, Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Tütün ve Diğer Bağımlılık Yapıcı Maddelerle Mücadelerle Birim Sorumlusu İsmail KOÇAK'ın ve Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Yunus Emre BULUT'un sunumuyla gerçekleştirldi ve izlenecek yol haritası hakkında katılımcılara bilgilendirmede bulunuldu.

Toplantıya Külliyemizde bulunan fakültelerimizin Dekanları, Dekan Yardımcıları, Yüksekolul ve Enstitü Müdür Yardımcıları, Fakülte Sekreterleri, Yüksekokul ve Enstitü Sekreterleri, Daire Başkanlıklarımızın Şube Müdürleri ve Birim Sorumluları, Güvenlik Amirleri ve Güvenlik Görevlileri katılım sağladı.